Když se řekne dieta, většině z nás se vybaví různé módní diety slibující rychlý a jednoduchý návod, jak dosáhnout štíhlé postavy. Co ale slovo dieta vlastně znamená?
Vzhledem k nutnosti omezení poraden ambulancí, ale i pro potenciální zájemce o snížení hmotnosti zahajujeme zkušební provoz online poraden s možností videohovoru.
Tato poradna nenahrazuje a nikdy nenahradí osobní setkání, slouží spíše k rychlé informaci nebo odkazu na místa, kde vám poradí podle vašich specifických podmínek nebo kde najdete potřebné informace.
Po ukončení nouzového stavu vás uvítáme v rámci programů ObeRisk, ve kterých kombinujeme online a osobní konzultace.
Současně otevíráme i pravidelnou poradnu pro pacienty po bariatrických výkonech a pro eventuální zájemce o informace o operacích.
Program na týden – www.obesity-news.cz, www.oberisk.cz, www.casprozdravi.cz.
Program na týden 3. 8. – 9. 8. 2020
Program na týden 27. 7. – 2. 8. 2020
Program na týden 20. 7. – 26. 7. 2020
Program na týden 13. 7. – 19. 7. 2020
Program na týden 6. 7. – 12. 7. 2020
Program na týden 29. 6. – 5. 7. 2020
Program na týden 22. 6. – 28. 6. 2020
Program na týden 15. 6. – 21. 6. 2020
Program na týden 8. 6. – 14. 6. 2020
Program na týden 1. 6. – 7. 6. 2020
Program na týden 25. 5. – 31. 5. 2020
Program na týden 18. 5. – 24. 5. 2020
Program na týden 11. 5. – 17. 5. 2020
Program na týden 4. 5. – 10. 5. 2020
Program na týden 27. 4. – 3. 5. 2020
Program na týden 20. 4. – 26. 4. 2020
Program na týden 13. 4. – 19. 4. 2020
Odborníci on-line:
doc. MUDr. Martin Matoulek, Ph.D. – obezitolog, tělovýchovný lékař
MUDr. Veronika Pudilová – rehabilitační lékařka
Mgr. Ondřej Kádě – instruktor pohybových aktivit
Mgr. Kristýna Čmerdová – nutriční terapeutka
Mgr. Barbora Patkova – nutriční terapeutka
Mgr. Vendula Navrátilová – nutriční terapeutka
Mgr. Aneta Hásková – nutriční terapeutka
Bc. Alžběta Staňová – nutriční terapeutka
Mgr. Aneta Sadílková – nutriční terapeutka
><
Může vás také zajímat
Sýry – jakou roli hrají ve výživě?
Sýry patří mezi mléčné výrobky, které se pro svoje příjemné senzorické vlastnosti – chuť a vůni – konzumují již stovky let. Jejich obliba v moderní společnosti stoupá, ….
Proč je dobré jíst ryby nejen o Vánocích
Konzumace ryb by pro nás neměla být "svátkem", ryby bychom naopak měli do našich jídelníčků zařazovat pravidelně. V...