Pokud při výběru pečiva saháte raději po výrobcích celozrnných než těch z bílé mouky, děláte dobře. Co když ale...
Datum: 19. 12. 21
Štítky:
Věříme, že pro vás naše články, rady a rozhovory uveřejněné v letošním roce byly užitečné, a děkujeme za vaši přízeň. Také v příštím roce se můžete těšit na zajímavá témata, nové pohledy, tipy a rady, recepty. Mimoto pro vás chystáme novinku v podobě internetové vysílání, které bude dostupné ze stránek www.obesity-news.cz.
Krásné Vánoce a hodně sil do nového roku vám za tým OBESITY news přejí
doc. MUDr. Martin Matoulek, Ph.D.
Mgr. Bc. Lucie Burdová
><
Může vás také zajímat
Glykemický index
Glykemický index (GI) je údaj, který vyjadřuje, jak rychle se sacharidy po konzumaci určité potraviny dostanou do krve...
Vláknina – jak dosáhnout optimálního denního příjmu?
Co je to vláknina?